aquadectmosselmonitor® +31 623057562
Software

nieuw spacerSoftware present it

Presentatiesoftware voor de Mosselmonitor®

Het datapresentatiesoftwareprogramma Present IT is ontwikkeld in samenwerking met de gebruikers van de Mosselmonitor® en is bedoeld om de analytische informatie van de Mosselmonitor® om te zetten in een grafiek. Het programma maakt het mogelijk om niet alleen de online informatie maar ook de opgeslagen gegevensbestanden van de Mosselmonitor® te bekijken. Daarnaast dient het programma om rechtstreeks met de Mosselmonitor® te communiceren.
Omdat het steeds belangrijker wordt om data van de Mosselmonitor® te kunnen ontvangen vanaf een station op afstand, is er een functie toegevoegd om het bekijken van meerdere Mosselmonitor® systemen mogelijk te maken door middel van een Internet Module.
Het programma wordt geïnstalleerd op een PC die, via een communicatiepoort, rechtstreeks verbonden is met de Mosselmonitor®. De software verzorgt de grafische presentatie en een gemakkelijke opslag van de gegevens uit de Mosselmonitor®.
Het is mogelijk om de gegevens van de mosselen, individueel of collectief te bekijken terwijl ook een gemiddelde waarde wordt berekend. De software is eenvoudig te gebruiken en bevat handige tools om wijzigingen aan te brengen in de parameters.
In de grafieken kunnen teksten worden toegevoegd en worden afgedrukt.

Lees verder

Mosselmonitor