aquadectmosselmonitor® +31 623057562
Verhaal

Mijn verhaal

Aquadect en Mosselmonitor®

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Paul Sijrier woon in Zeeland in het mooie dorp Nieuwerkerk. Het bedrijf AquaDect is ook gevestigd in Nieuwerkerk. Ik heb
AquaDect begin 2021 overgenomen. Dit is op mijn pad gekomen omdat mijn vader al jaren voor AquaDect werkte.
Door omstandigheden heeft de vorige eigenaar de keuze moeten maken om AquaDect te verkopen. Ik heb een grote liefde voor techniek dus kon dit niet laten schieten. Alles wat met techniek te maken heeft vind ik geweldig.

Paul Sijrier

Mosselmonitor®
Zo ook de Mosselmonitor® wat is er nog mooier om door middel van een mossel of oester waterkwaliteit te monitoren. Ik vind het fascinerend dat dit op zo’n uiteindelijk eenvoudige manier kan. Ik ben dagelijks met techniek bezig wat dus nu uitgebreid is met de Mosselmonitor®.
Ik ben dan ook gelijk aan de slag gegaan om de Mosselmonitor® daar waar nodig is te verbeteren. Dit doe ik in overleg met de klant omdat zij de praktijk ervaring hebben en zodoende met de beste ideeën komen.
Mijn eerste opdracht was gelijk een mooie opdracht. Ik kreeg een vraag vanuit een bedrijf in Slowakije of wij hun Mosselmonitor® konden reviseren. Dat was natuurlijk geen enkel probleem. Na wat onderzoek bleek de Mosselmonitor® al 19 jaar te functioneren. Dat is toch een prestatie te noemen.

Homepage